Pasek rozrzadu wymiana łódź

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blind_walker
    RS
    • 2010
    • 4533
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez tadfi
    Zamieszczone przez Superbman
    adamza, co do słowackich tatr, to nie jest źle (ja byłem dwa razy w Krompachach) ,ale od wprowadznie Euro niestety SK jest mocno niekonkurencyjna.
    Ja w zeszłym roku byłem tu: Ski Park. Jest gondolka, kanapa oraz kilka orczyków, nartostrada ma prawie 4 kilometry długości, jest gdzie pojeździć. Ceny są przystępne a przede wszystkim zapomniałem, co to są kolejki. Mieszkaliśmy kilkanaście metrów od wyciągu, nocleg kosztował nas w apartamentowcu około 100 zł za trzy osoby, jak przyjadę do domu, to podeślę też namiary.
    Wieczorem można skoczyć do Besenova (kilka kilometrów) i wygrzać się w basenach termalnych. Na skipasy są duże zniżki.
    Na miejscu są restauracje, w kilku można zjeść obiady - dzienne menu (1 + 2 danie) za mniej niż 3 Euro.
    Po ubiegłym roku na Słowacji odechciało nam się ferii w Polsce i w tym roku też się tam wybieramy.
    ja poprosilbym o namiary na ten apartament, i jeszcze pytanko, sa tam jakies gorki dla amatorow ? nigdy nie bylem za granica na nartach, a moze to dobre rozwiazanie na tego syl;westra
    mkII 20VT (600h worked)
    Roooooomster
  • m1m1m1
    Classic
    • 2008
    • 5

Czy może mi ktoś polecić warsztat na wymianą paska rozrządu w octavi II w Łodzi lub okolicy? Przejechałam 120 tys., chyba już pora

Komentarz

• golibroda
      Rider
      • 2009
      • 530

SZER Obywatelska, byłem zadowolony choć nie robią najtaniej.
      Pozdrawiam
      Piotr

Komentarz

Pracuję...